Friidrottsskola för 10-13 år

Måndag 10 augusti kl. 11.00 - Torsdag 13 augusti kl. 13.00

Plats: Åby Friidrott, Idrottsvägen, Mölndal

Alla ni som är födda 2007 - 2010, och som bor i Mölndal med omnejd, har i sommar möjligheten att få träna friidrott med Mölndals AIK.

På friidrottsskolan för killar och tjejer 10-13 år kommer vi träna teknik i friidrottens grenar (sprint/häck, hopp och kast). Dessutom blir det spännande tävlingsinslag och självklart även fysisk träning som styrka och uthållighet.

En bra friidrottare är allsidigt tränad.

Ta chansen att testa på friidrott när den är som bäst. Om du anmäler dig ihop med en kompis, så kommer ni självklart i samma grupp (bara prata med oss tränare på plats, så löser vi det).

I friidrotten är alla vinnare, våga utmana dig själv och bli världens bästa dig själv.

För dig som är född 2007-2010.

Kostnad: 800 kr.

Arrangör: Mölndals AIK

Anmälan och betalning: Ni anmäler er genom att fylla i och skicka in anmälningsformuläret här. Alla som anmält sig kommer sedan inför aktuell Friidrottsskolevecka få faktura skickad till den e-postadress ni angivit i samband med anmälan. Sista anmälningsdag är den 29 juli.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och anpassar våra aktiviteter efter det. Vi behöver ta extra hänsyn till varandra för att minska smittspridningen. Därför uppmanar vi dig som besökare att stanna hemma om du har förkylningssymptom som snuva, hosta eller feber, även vid lindriga symptom. Samma riktlinjer gäller för verksamheternas personal och ledare.

Kontakt

Per Almberg
Fritidskonsulent
Kultur- och fritidsförvaltningen
031-315 16 75
per.almberg@molndal.se

Dela på:

Senast uppdaterad 2020-06-15 14.58