• Startsida
  • | Friidrottsskola för 9-åringar

Friidrottsskola för 9-åringar

Måndag 10 augusti kl. 09.00 - Torsdag 13 augusti kl. 10.30

Plats: Åby Friidrott, Idrottsvägen, Mölndal

Alla ni som är födda 2011, och som bor i Mölndal med omnejd, har i sommar möjligheten att få träna friidrott med Mölndals AIK.

Under ledning av kunniga tränare och flera av Mölndals AIK:s junioraktiva, tränar vi friidrott på ett lekfullt och roligt sätt.

På friidrottsskolan kommer vi att prova de flesta av friidrottens grenar (sprint/häck, hopp och kast) men även ha med inslag av lekar och stafetter.

Ta chansen att testa på friidrott när den är som bäst och ni som vill "börja träna friidrott på riktigt" efter sommaren, får om ni vill sedan en plats i vår nya 2011-grupp som startar upp i slutet av augusti.

Observera att vi på Friidrottsskolan för aktiva födda 2011 maximalt tar emot 40 barn och detta för att vi ska hinna med att se och hjälpa alla under träningstillfällena.

För dig som är född 2011.

Kostnad: 700 kr.

Arrangör: Mölndals AIK

Anmälan och betalning: Ni anmäler er genom att fylla i och skicka in anmälningsformuläret här. Alla som anmält sig kommer sedan inför aktuell Friidrottsskolevecka få faktura skickad till den e-post adress ni angivit i samband med anmälan. Sista anmälningsdag är den 29 juli.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och anpassar våra aktiviteter efter det. Vi behöver ta extra hänsyn till varandra för att minska smittspridningen. Därför uppmanar vi dig som besökare att stanna hemma om du har förkylningssymptom som snuva, hosta eller feber, även vid lindriga symptom. Samma riktlinjer gäller för verksamheternas personal och ledare.

Kontakt

Per Almberg
Fritidskonsulent
Kultur- och fritidsförvaltningen
031-315 16 75
per.almberg@molndal.se

Dela på:

Senast uppdaterad 2020-06-15 14.59