• Startsida
  • | Föreställning om fittan/snippan, 9-12 år

Föreställning om fittan/snippan, 9-12 år

Lördag 19 september kl. 13.00 - 13.45
Plats: Gamla torget 43 Visa karta

FOF - föreställningen om fittan/snippan, är en lekfull och undersökande föreställning för de i mellanstadiet och deras vuxna.

Med finkänslig ton, lekfullhet, kroppsglädje och en stor portion humor bjuder KROPPSKLUBBEN in till FOF - föreställningen om fittan snippan.
Dansarna introducerar sin publik till en värld där vi tillsammans utforskar och ställer oss frågor kring en av våra mest laddade kroppsdelar och ord:

Varför är just denna kroppsdel så laddad?

Varför är ett ord om kroppsdelen okej och ett annat inte?

Dansarna vecklas ut som en stor blomma, omskapas likt ett kalejdoskop och plockar bokstavligen ner kroppsdelen från dess piedestal. De leker sig fram till kunskap om kroppsdelens anatomi och tillsammans närmar vi oss ordet fitta och avdramatiserar dess laddning när vi blir fitta med ”Fittis och Svettis” och slår oss ner på fittkuddarna i vår egen hallongrotta.

I FOF undersöka hur fittan kan vara en kroppsdel och ett ord precis som alla andra och hur vi tillsammans genom rörelse, ordlek och kärlek kan göra ett skällsord till ett positivt laddat manifest.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och anpassar våra aktiviteter efter det. Vi behöver ta extra hänsyn till varandra för att minska smittspridningen. Därför uppmanar vi dig att stanna hemma om du har förkylningssymptom som snuva, hosta eller feber, även vid lindriga symptom. Samma riktlinjer gäller för personal.

För dig som är: 9-12 år.

Tillgänglighet: Rullstolsramp, stortoalett och hiss finns.

Kostnad: Fri entré.

Anmälan: Anmäl dig i formuläret nedan.

Arrangör: ett samarbete med Kroppsklubben

Kontakt

Sara Sivre
Kultursamordnare barn och unga
Kultur- och fritidsförvaltningen
031-315 16 27
sara.sivre@molndal.se

Dela på:

Senast uppdaterad 2020-06-26 13.17