• Startsida
  • | Möjliga och omöjliga inställningar till livet

Möjliga och omöjliga inställningar till livet

Tisdag 29 september kl. 10.30 - 11.30
Plats: Mölndals stadsbibliotek Visa karta

I år kan du besöka Bokmässan digitalt 24-27 september. Mölndals stadsbibliotek streamar under 6 dagar ett urval av det fullspäckade programmet på storbildskärm i hörsalen Hajen.

Lyssna till Stefan Einhorn, Per Naroskin, Göran Everdahl och Anna Kåver i ett samtal om olika sätt att hantera tillvaron.

Professorn och läkaren Stefan Einhorn (Konsten att fördärva sitt liv – eller inte) skriver om vår inneboende förmåga att sätta krokben för oss själva.
Psykologen Per Naroskin och journalisten Göran Everdahl (Leenden – en fälthandbok) guidar oss i den stora mängden av mångtydiga leenden.
Psykoterapeuten Anna Kåver (Dansa mjukt med tillvaron) påminner oss om vilka egna resurser vi har för att nå psykiskt och existentiellt välbefinnande.

Programledare: Johanna Koljonen, journalist.

Vi anpassar aktiviteten efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi behöver ta extra hänsyn till varandra för att minska smittspridningen. Därför uppmanar vi dig som besökare att stanna hemma om du har förkylningssymptom som snuva, hosta eller feber, även vid lindriga symptom. Samma riktlinjer gäller för vår personal.

Tillgänglighet: Hörslinga och hiss finns.

Kostnad: Fri entré. Ingen föranmälan, bara kom. Begränsat antal platser.

Kontakt

Dela på:

Senast uppdaterad 2020-09-14 10.44