Moderna nomader

Torsdag 1 oktober kl. 10.30 - 11.30
Plats: Mölndals stadsbibliotek Visa karta

I år kan du besöka Bokmässan digitalt 24-27 september. Mölndals stadsbibliotek streamar under 6 dagar ett urval av det fullspäckade programmet på storbildskärm i hörsalen Hajen.

Fotografen Emma Svensson blev lämnad sex veckor efter sitt sagobröllop, hon lät krisen bli en knuff i ryggen som fick henne att följa sina drömmar. Hon gjorde sig av med alla prylar, flyttade in i en van i Alperna och började bestiga berg. I Honeymoon, hejdå & bergen som väntar berättar hon om sin resa.

Hälsoförfattaren Ulrica Norberg utforskar i boken Nomad den nya trenden "nomadism" som spås bli vår tids nya väg mot att hitta balans. Ett samtal om den läkande kraften i att vandra och bli ett med naturen.

Programledare: Martin Wicklin, journalist.

Vi anpassar aktiviteten efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi behöver ta extra hänsyn till varandra för att minska smittspridningen. Därför uppmanar vi dig som besökare att stanna hemma om du har förkylningssymptom som snuva, hosta eller feber, även vid lindriga symptom. Samma riktlinjer gäller för vår personal.

Tillgänglighet: Hörslinga och hiss finns.

Kostnad: Fri entré. Ingen föranmälan, bara kom. Begränsat antal platser.

Kontakt

Dela på:

Senast uppdaterad 2020-09-14 11.07