Barnteater: Nya skor!

Lördag 24 oktober kl. 13.00 - 13.35
Plats: Gamla torget 43 Visa karta
En skådespelare i föreställningen Nya skor.

Teaterkompaniet Molière Ensemblen kommer till Mölndal med en föreställning för 3-8 åringar.

Huvudpersonens Charlies högsta önskan är ett par nya skor. Så när brevet från mormor kommer, blir han överlycklig. På sin födelsedag ska Charlie få precis vilka skor han vill! Mormor tipsar om en viss skoaffär, där det arbetar en mycket speciell skomakare.

Där kommer han att få hjälp att hitta precis det han önskar sig. Men vem är denna skomakare egentligen? Och vad är det som mormor inte berättar? Barnboksförfattaren Ann-Christine Magnusson och kompositören Jörgen Aggeklint har tillsammans med scenografen Johanna Oranen skapat en rolig, spännande och musikalisk teaterupplevelse för liten och stor.

Pressröster om föreställningen;
“Skådespelarna Oskar Webrell och Matilda Bördin har ett fysiskt uttrycksfullt samspel och fångar lyhört upp reaktionerna från barnpubliken. Jörgen Aggeklints musik ger karaktär och tätar berättelsen…“Nya skor” turnerar nu i landet. Håll utkik!” Karin Helander/ SvD

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och anpassar våra aktiviteter efter det. Vi behöver ta extra hänsyn till varandra för att minska smittspridningen. Därför uppmanar vi dig att stanna hemma om du har förkylnings­symptom som snuva, hosta eller feber, även vid lindriga symptom. Samma riktlinjer gäller för personal.

För dig som är: 3-8 år.

Tillgänglighet: Rullstolsramp och hiss finns. HK-toalett.

Kostnad: Fri entré, begränsat antal platser. Anmäl dig i formuläret nedan.


Kontakt

Sara Sivre
Kultursamordnare barn och unga
Kultur- och fritidsförvaltningen
031-315 16 27
sara.sivre@molndal.se

Dela på:

Senast uppdaterad 2020-09-03 18.19