Digitalt Before Work

Onsdag 5 maj kl. 08.00 - 09.00
Plats: Lilla Götafors Visa karta

Before Work är en mötesplats för näringslivet i Mölndal. Vi träffas online första onsdagen i månaden. Ett tillfälle att lyssna till spännande personer under din egen frukost.

Denna gång kan du dricka ditt morgonkaffe och samtidigt lyssna på spännande föredrag om hållbart resande och näringslivsutveckling i regionen.

Hållbart resande

Vi gästas av Mölndals stads Lisa Järner, utvecklingsledare miljö/klimat och Emma Sjögren, projektledare hållbart resande. De berättar om stadens målsättning med 50% hållbart resande, vilka insatser som görs och hur arbetet för att påverka beteenden ser ut. Vilka trender kring hållbart resande som utmärker sig. Hur förutsättningarna för kollektivtrafikresande ser ut i kommunen och vad företag och arbetsplatser göra för att bidra till att skapa incitament för hållbart resande.

Starkt samarbete i Göteborgsregionen kring näringslivsutveckling

Business Region Göteborgs Vice VD och hållbarhetschef Eva-Lena Albihn gästar oss och berättar om det näringslivsstrategiska arbetet i regionen. Vilken roll Business Region Göteborg har för regionens utveckling. Hur kommunerna i regionen arbetar mot gemensamma mål och vilka framgångsfaktorer som ligger bakom att Göteborgsregionen har ett så starkt samarbete gällande näringslivsutveckling.

För dig som är: Företagare i Mölndal

Kostnad: Kostnadsfritt

Arrangör: Mölndals stad

Anmälan: Anmäl dig via formuläret nedan. Dagen innan mötet får du ett mejl med möteslänken.

Dela på:

Senast uppdaterad