• Startsida
  • | Utomhusbio under Mölndalsdagarna -En del av mitt hjärta

Utomhusbio under Mölndalsdagarna -En del av mitt hjärta

Söndag 5 juni kl. 18.00 - 20.00
Plats: Mölndals torg, Mölndal Visa karta

Se filmen ”En del av mitt hjärta” utomhus den 5 juni klockan 18.00 på Mölndals torg

Ta med din picknickstol, köksstol, pall eller lilla fåtölj och kom ner till Mölndals torg för musikalfilm. På söndagen under Mölndalsdagarna visar vi ”En del av mitt hjärta” som bygger på Thomas Ledins fantastiska låtskatt och som delvis är inspelad i Kvarnbyn i Mölndal. Nu får du se den på storbildsskärm. Kom och sjung med i de kända Ledin-låtarna. Leta efter platserna i Mölndal som gestaltas i filmen, kanske känner du igen dem?

Om filmen

35-åriga Isabella är en driven affärskvinna inom Stockholms finansvärld. När hon åker hem till sin barndoms småstad för att fira sin pappas sextioårsdag känner hon sig som en vinnare, den enda av det gamla skolgänget som det gått riktigt bra för. Isabellas självförtroende kommer av sig när hon inser att Simon, hennes stora tonårsförälskelse, ska gifta sig med Isabellas barndomskompis Molly och att hon inte ens är bjuden på bröllopet. Isabella är van vid att få som hon vill och det stör henne att se Simon lycklig tillsammans med någon annan. En del av Isabellas hjärta kommer alltid att slå för Simon. Språk: Svenska. Längd: 111 minuter.

Medtag: Egen stol eller annat att sitta på.

För dig som är: Alla åldrar är välkomna.

Tillgänglighet: Mölndalsdagarna är till för alla. Har du specifika frågor om tillgänglighet skicka ett mejl till jubileum@molndal.se

Kostnad: Mölndalsdagarna är gratis.

Evenemanget är en del av Mölndalsdagarna. Välkommen på en tredagarsfestival 4-6 juni.

Kontakt

Mölndal helt 100 - jubileumsåret 2022
Mölndals jubileum
jubileum@molndal.se
031-315 10 00

Dela på:

Senast uppdaterad