Cirkusskola 10 - 14 år

Måndag 15 augusti kl. 13.00 - 14.30
Plats: Konstkollektivet Visa karta

Alla kan träna cirkus!

Inga förkunskaper eller särskilda kläder behövs. Du anmäler dig en gång och är med alla fem dagar, 15 - 19 juni kl. 10.00-12.00

Sista dagen gör deltagarna en redovisning för familj och vänner.

Deltagarna kommer under en vecka att få pröva cirkusens discipliner – jonglering, akrobatik, parakrobatik, luftakrobatik och balans. 

Pedagogerna kommer från Cirkus Cirkör som har ett väl beprövat upplägg som har tagits fram av erfarna pedagoger som utvärderat med deltagare under många år.

Datum: 15-19 augusti
Klockan:
13.00-15.30
För dig som är:
10 - 14 år

Tillgänglighet: Vid vissa funktionsnedsättningar behöver anpassningar i deltagandet göras och ev assistenter/resurser behöver delta i både upplägg och under kursen. Lokalerna är anpassade för rullstol. Den stora toan ligger en bit bort så den som inte kan gå i trappor behöver ta en liten omväg över gården. Kontakta oss gärna om du har specifika behov eller önskemål.

Anmälan: Anmäl dig i formuläret nedan. Begränsat antal platser. När anmälan är full kommer du kunna anmäla dig till en reservlista. Anmälan till reservlistan kommer du också hitta i ett formulär längre ner.

Kom ihåg att avanmäla dig om du får förhinder! Det gör du i formuläret längst ned på denna sida.

Arrangör: Cirkus i Väst  - en resurs för samtida cirkus i regionen. Samarbetsprojektet verkar för att utveckla möjligheterna att uppleva och utöva konstformen cirkus i Västsverige. Bakom initiativet står Stora Teatern i Göteborg och Cirkus Cirkör med stöd av Västra Götalandsregionen.

i samarbete med Konstkollektivet


Kontakt

Kultur- och fritidsförvaltningen
Göteborgsvägen 11-17
431 82 Mölndal
031-315 10 00 kontaktcenter
kontakt@molndal.se

Dela på:

Senast uppdaterad