Näringslivsdagen

Fredag 30 september kl. 07.30 - 13.00
Plats: Quality Hotel The Weaver Visa karta

Om du är, eller vill vara, en del av Mölndals näringsliv är Näringslivsdagen en dag du inte vill missa. Under en förmiddag får du ta del av ett fullspäckat program med inspirerande föreläsare som ger nya idéer och insikter om framtiden. Vi kommer bland annat att prata om det växande näringslivet i Mölndal, säkert företagande, konjunkturen i regionen och om hur du som företagare på ett klokt sätt kan omfamna förändring och digitalisering.

Program

  • Frukost och registrering: kl. 7.30 - 8.00
  • Program: kl. 8.00 - 12.00
  • Lunch och mingel: kl. 12.00 - 13.00
    Du kan läsa mer om dagenoch se hela programmet här.

Moderator för dagen är ingen mindre än den högt uppskattade föreläsaren, coachen och inspiratören Christer Olsson. Med under dagen finns också en hel rad fantastiska föreläsare, så som Frida Boisen (inspirationsföreläsare), Patrik Andersson, (VD Business Region Göteborg), Björn Marklund (Stadsbyggnadschef, Mölndals stad), Christer Liljenberg (Säkerhetsrådgivare, Sommsec) och Christoffer Rydhede (VD på Yuncture + Startup Eyescanner).

Anmäl dig nu

Näringslivsdagen äger rum på Quality Hotel the Weaver den 30 september. Du kan anmäla dig redan nu, fram till och med 30 juni får du Early Bird-pris.

Välkommen till en dag fullproppad med spännande talare, goda nätverksmöjligheter och massvis med inspiration!

Sponsra näringslivsdagen

Vill du att ditt företag ska synas extra mycket under näringslivsdagen, samtidigt som du är med och stärker Mölndals näringsliv? Då kan du bli sponsor! I sponsorpaketet får du utställarplats under dagen, synlighet i sociala medier, på scenen och på webbsidan samt två styck entrébiljetter.

Tillgänglighet: Rullstolsramp och hiss finns.

Kostnad: 900 kronor 

Arrangör: ett samarbete mellan Mölndals stad, Företagarna Mölndal och Mölndal-Åbro företagsförening.

Kontakt

Kultur- och fritidsförvaltningen
Göteborgsvägen 11-17
431 82 Mölndal
031-315 10 00 kontaktcenter
kontakt@molndal.se

Dela på:

Senast uppdaterad