• Startsida
  • | Bruksbutiken – lördagsöppet

Bruksbutiken – lördagsöppet

Lördag 8 oktober kl. 10.00 - 16.00
Plats: Återbruket Kikås Visa karta

Hösten är perfekt för planteringar i trädgården eller för att kanske avsluta det där byggprojektet som inte riktigt hann bli klart under sommaren.

Den 8 oktober har vi extra öppet i Bruksbutiken på Återbruket Kikås. I Bruksbutiken kan du handla olika produkter och material inom bygg och trädgård. En del saker säljer vi som de är och en del förbättras i vår verkstad eller genom samarbete med externa aktörer.

Trädgårdsväxter säljer vi i regel för 10, 20, 30 eller 50 kronor beroende på storlek och kvalitet. Större växter och finare krukor kostar mer. En del produkter som plastkrukor, skruvar, muttrar och beslag säljs kilopris. Trädgårdsmöbler, skinnförkläden, fågelholkar, verktyg, verktygslådor och örtkorgar säljs styckpris.

Alla våra produkter och material säljs i befintligt skick.

Betalning

Bruksbutiken är en kontantfri butik. Du kan betala med Visa, Mastercard eller Swish. Vi har 10 dagars öppet köp mot uppvisande av kvitto.

Hitta hit och parkering

Bruksbutiken finns i den nya byggnaden som vi kallar för A. Följ skyltarna så hittar du parkeringen på vänstersida när du kört förbi infarten för personbilar. Det kostar inget att parkera hos oss och det finns kundvagnar att bära större och tyngre produkter i.

Åker du kollektivt? Busslinjen 751 åker från Mölndals innerstad till Skyttegatan. Tar du Lila Express hoppar du av vid hållplats Kikås på Pixbovägen.

För dig som är: Alla åldrar.

Tillgänglighet: Uppmärkt parkeringsplats för rörelsehindrade, ramp.

Arrangör: Tekniska förvaltningen.

Kontakt

Återbruket Kikås
Besöksadress: Kikåsleden 5
031-315 10 00
Kontaktcenter
kontakt@molndal.se

Följ oss på Facebook

Dela på:

Senast uppdaterad