Näringslivet möts

Onsdag 19 april kl. 11.30 - 13.30
Plats: GoCo House Visa karta

Välkommen till Näringslivet möts!

Det som tidigare var Before Work ersätts nu av vårt nya koncept "Näringslivet möts". Grunden är densamma - en plats för näringslivet att mötas.

Att utbyta idéer tillsammans - och öka innovationstakten

GoCo Health Innovation City (GoCo) är en ny stadsdel som växer fram i Mölndal, där över 200 000 kvadratmeter utvecklas för att attrahera forskare, entreprenörer och talanger från hela världen. Visionen är att skapa ett innovationskluster i världsklass för life science och hälsa. Utbyte av idéer och kunskapsöverföring mellan aktörer ligger till grund för att skapa nya innovationsmöjligheter.

I hjärtat av detta område tornar signaturbyggnaden GoCo House upp sig - en plats för samverkan och nya idéer. Onsdag 19 april välkomnar GoCo oss för ett spännande lunchmöte där innovation, problemlösning och kreativitet står i fokus.

Dagens program
👉 Hur ser historien bakom GoCo ut? Var befinner de sig idag och hur ser deras vision framåt ut? Moa Dicksdotter, Community Manager på GoCo, berättar mer.
👉 Hur fungerar kreativitet? Är det relaterat till problemlösning? Finns det en metod man kan lära sig för att tänka fram nya idéer? Detta och mycket annat kommer Leif Denti, forskare i innovationspsykologi på Göteborgs universitet och flitigt anlitad föreläsare, att prata om.
👁‍🗨 Självklart kommer det att finnas gott om tid för frågor och diskussioner.

Hållpunkter

🍴 Lunch serveras 11.30 - 12.00
🔔 Föredragen startar 12.00 och håller på fram till 13.30.

Kostnad: Kostnadsfritt

Arrangör: Mölndals stads näringslivsenhet i samarbete med Företagarna Mölndal

Anmälan: Eventet är fullbokat!

Du kan anmäla dig till väntelista genom att fylla i formuläret nedan. Om en plats blir ledig hör vi av oss till nästa person på tur i listan.

Varmt välkommen!

Dela på:

Senast uppdaterad