• Startsida
  • | SummerSound - Youth Music & Event Camp

SummerSound - Youth Music & Event Camp

Tisdag 2 juli kl. 09.00 - 16.00
Plats: Grevedämmet Visa karta

Prova på att arbeta i kulturbranschen i en vecka!

Vill du lära dig om arrangörskap, eventproduktion, ljud- och ljusteknik och vad som krävs för att genomföra ett kulturevenemang? Eller vill du spela som förband till professionella musiker? Då är SummerSound - Youth Music & Event Camp något för dig!

Campet pågår i 5 dagar mellan tisdag 2 juli-lördag 6 juli. Deltagarna delas upp i två grupper. En grupp deltar som arrangörer och en grupp deltar som artister.

Det blir en spännande vecka där du får testa på allt ifrån förberedelser och marknadsföring till ljud- och scenteknik eller att spela live inför publik.

Du deltar under Konstkollektivets sommarprogram som arrangör med live-performance den 4 juli på lovturnén Ung Sommar, Förbovallen i Balltorp och som förband på Konstkollektivets egen utomhuskonsert den 6 juli.

Vi är i Konstkollektivets lokal för workshops. Du får material, replokal och handledning under hela campet. Dagarna är uppdelade i förmiddagspass 9.00-12.00 och eftermiddagspass 13.00-16.00.

Ta med egen lunch, men Konstkollektivet bjuder på lite fika och frukt.

För dig som är: 14-20 år.

Plats: Konstkollektivets lokaler/utomhus på Grevedämmet (med en avvikelse för live-performance på Ung Sommar, Förbovallen i Balltorp).

Kostnad: Gratis!

Anmälan: Begränsat antal platser! Du behöver anmäla dig via Konstkollektivets formulär. Du anmäler dig till campets alla 5 dagar.
OBS! Att sista anmälningsdag är måndag 17 juni!

Tillgänglighet: Ramp och stor toalett. Aktiviteterna sker utan medföljande vuxen om inte speciella behov finns.

Arrangör: Konstkollektivet

Kontakt

Kultur- och fritidsförvaltningen
Göteborgsvägen 11-17
431 82 Mölndal
031-315 10 00 kontaktcenter
kontakt@molndal.se

Konstkollektivet
Ellen Hansson Khorsand
Telefon: 0722-883213
Mejl: ellen@konstkollektivet.se

Dela på:

Senast uppdaterad