• Startsida
  • | Näringslivet möts - på MIMO, MåBraKontor mitt i Mölndal

Näringslivet möts - på MIMO, MåBraKontor mitt i Mölndal

Onsdag 9 oktober kl. 11.30 - 13.30
Plats: MIMO, Mölndalsbro 7 Visa karta
Må-Bra-Kontor mitt i Mölndal, MIMO

NCC och Mindpark bjuder in till unik visning och föreläsning

Precis vid Mölndals Bro tornar MIMO - MåBraKontor mitt i Mölndal - upp sig. Med sina 18 våningar och en spektakulär fasad är det en imponerande byggnad. Men vad döljer sig på insidan? Och hur har fastigheten och dess koncept vuxit fram?

▪️ NCC:s Sarah Pennycook, fastighetsutvecklare för MIMO, berättar om fastigheten och konceptet. Varför har de valt att satsa i Mölndal? Vad är ett MåBraKontor och hur kan fastighetsutvecklare vara med och skapa förutsättningar för en företagskultur där människor trivs och utvecklas? Vi får även ta del av Sarahs personliga reflektioner kring att utveckla ett så stort och omfattande projekt som MIMO.

▪️ Receptionen på MIMO bemannas av Mindpark, som även erbjuder flexibla lösningar för kontor, konferens, möten och coworking. Mindparks medgrundare och VD Sanna Ekström berättar om resan från ett café i Helsingborg till att vara en av Sveriges största aktörer inom coworking. Vidare berättar Mindparks regionansvariga, Sofie Nilsson, om sina erfarenheter och utmaningar kring att etablera Mindpark i en helt ny region och om hur företag i Mölndal kan nyttja Mindparks ytor som en mötesplats.

Dagens program

11.30 - Mingel och lunch

12.00 - Program på scen

13.10 - Visning och rundtur på MIMO

13.30 - Tack för idag


Kostnad: Kostnadsfritt

Arrangör: Mölndals stads näringslivsenhet och Företagarna Mölndal

Anmälan: Anmäl dig via formuläret nedan. Begränsat antal platser!

Dela på:

Senast uppdaterad