Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Mölndals stads startsida

Kulturskolans nyhetsbrev

Nu när julen står för dörren vill vi passa på att tacka för den här terminen och bjuda in till våra stämningsfulla julkonserter!

Ännu en termin är snart till ända och vi vill tacka alla era barn som fyllt våra undervisningssalar och konserter med ljuv musik. Tack även till er som tålmodigt väntar på en plats - vi hoppas att vi snart ska få välkomna er hit till oss!

Vill ditt barn börja på Kulturskolan?

Skicka in en anmälan så kontaktar vi dig per telefon eller mail när vi kan erbjuda plats.

Står ditt barn redan i kö men ännu inte fått någon plats måste du förnya din anmälan mellan 1/1 och 2/5 2018 för att behålla köplatsen under nästa år.

Vill ditt barn sluta i en kurs?

Fyll då i formuläret Avanmälan från kurs  innan terminsstart för att inte bli betalningsskyldig för vårterminen. Du ska få en bekräftelse på mejlen inom tre dagar från din avanmälan, i annat fall kontakta expeditionen på 031-315 20 30 eller kulturskolan@mondal.se. Observera att svarstiden blir längre under julhelgerna.

Julkonserter i Fässbergskyrkan

Ikväll, den 7 december, ger kulturskolans yngre instrumentalister, dansare, sångare och musikalartister en stämningsfull julkonsert på temat Snö i Fässbergskyrkan. Välkommen klockan 19.00.

På söndag är det våra äldre elevers tur. Klockan 18.00 den 10 december ger de julkonserten Towards the Light i Fässbergskyrkan.

I samband med våra julkonserter gör vi en insamling till Lunkhwakwa Youth Center i Zambia. Stöd gärna insamlingen genom att swisha ett bidrag till 0763-116656. Märk ditt bidrag "Chipata".

Julstängt på expeditionen

Kulturskolans verksamhet följer skolans läsårstider och tar uppehåll under jullovet. Expeditionen har stängt 22 december till 8 januari.

Vårterminens start

Ingen återanmälan behövs inför vårterminen om ditt barn redan går i kulturskolan. Ni behåller platsen tills ni själva väljer att säga upp den.

Terminsstarten ligger vecka 2, om ni inte har fått någon annan information från barnets lärare. Observera att det inte är någon undervisning måndagen den 8 januari då lärarna har studiedag.

 

 

 

Dela på:

Senast uppdaterad 2017-12-12 12.32