Surfa in på Musik på vattnet

Kulturskolans Storband och årets gästartister stämmer upp till konsert – där du väljer platsen!

Sensommarkonserten Musik på vattnet kommer som vanligt att kunna avnjutas klockan 20 den sista lördagen i augusti. Men istället för att bege dig till Rådasjön slår du på datorn, telefonen eller surfplattan och surfar in på filmlänken som läggs på molndal.se/musikpavattnet på konsertdagen! Den tar dig till en inspelad version av årets konsert som du kan njuta av medan du packar upp picknickkorgen på ett eget favoritställe.

Möt artisterna

I år får Kulturskolans Storband sällskap av två Göteborgsbaserade singer/songwriters, Vanessa Liftig och Alexander Lövmark. Vanessa har gjort musik ihop med Wu-Tang Clan och släppt flera egna plattor i hiphop/soul-genren, varav den senaste, Göteborgs Pyramider, är helt och hållet på svenska. Jazzsångaren och kompositören Alexander tog hem förstaplatsen i Montreux Jazz Voice Competition 2017 och året därpå släppte han sin debutskiva, Perfect Storm, med egenskrivet material i gränslandet mellan jazz, soul och fusion.

Vill du höra hur de låter redan nu så hittar du dem på Spotify! Dessutom kan det hända att du får se dem i kulturskolans sociala kanaler där du bjuds på ett och annat smakprov från repetitionerna fram till den digitala konserten.

Håll dig uppdaterad på: molndal.se/musikpavattnet
facebook.com/molndalskulturskola
Instagram: molndalskulturskola

Alexander Lövmark: Fotograf Kitty Lingmerth
Vanessa Liftig: Pressbild

Kontakt

Maria Wilhelmsson
Bitr. kulturskolechef
Kulturskolan

Dela på:

Senast uppdaterad 2020-06-10 09.50