Mölndals stads startsida

MÖLNDALS STAD

Mölndals stads startsida

Snart dags för Kulturnatt i Kvarnbyn

Nu är det mindre än en månad kvar till årets Kulturnatt i Kvarnbyn, som arrangeras fredag 1 september. Kvällen bjuder på musik, konst och kulturupplevelser i den häftiga kulturmiljön längs med forsen. Nu finns en första version av årets program att se på webben.

Musik på flera scener, konst i spännande miljöer och öppet hus i en mängd olika verksamheter i området – Kulturnatt i Kvarnbyn bjuder på många olika intryck! I musikväg blir det allt från irländsk folkmusik, jazz och swing till musik med rötterna i både Kuba och Haiti.

molndal.se/kulturnatt hittar du mer information om årets artister, konstutställningar och deltagande verksamheter. Informationen uppdateras löpande och vissa förändringar kan fortfarande ske. Detaljer om platser och tider och ett program med karta presenteras lite längre fram.

Följ gärna evenemanget på Facebook för information om aktuella uppdateringar.

Välkommen till Kulturnatt i Kvarnbyn fredag 1 september, kl. 18.00-23.00!

Arrangör

Kulturnatt i Kvarnbyn arrangeras av Kultur- och fritidsförvaltningen Mölndals stad, med stöd av Mölndals-Posten, Mölndal Energi, Zandénbolagen och Forsåker.

Relaterad information

Missa inte heller årets Idrottens dag, som firas på Åby fritidscentrum samma helg, söndag 3 september! Läs mer om Idrottens dag.

Kontakt

Jan Sandberg
Kulturkonsulent
Kultur- och fritidsförvaltningen
0706-23 44 21
jan.sandberg@molndal.se

Clara Vollrathson
Kommunikatör
Mölndals stadsmuseum
031-315 16 52
clara.vollrathson@molndal.se

Dela på:

Senast uppdaterad 2017-08-10 16.05