Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Mölndals stads startsida

Mölndals cykelvänligaste arbetsplats 2017

För andra året i rad utses den cykelvänligaste arbetsplatsen i Västra Götaland och Halland. Det blev för andra året i rad ett Mölndalsföretag som blev cykelvänligast i Västsverige. 

2017 års vinnare av utmärkelsen Cykelvänligaste arbetsplats är Mölndalsföretaget CPAC Systems. Företaget tar hem titlarna Mölndals cykelvänligaste arbetsplats men även titeln Västsveriges cykelvänligaste arbetsplats. Titlarna tilldelades företaget även 2016.

CPAC Systems är ett företag som verkligen främjar cykling genom att sätta agendan högt. De kan ses som föregångare för många andra arbetsplatser i kommunen och landet. Cykelinspiratören fortsätter att sprida glädje och motivation till medarbetare när det gäller cykling och hälsofrämjande arbete.

Sedan förra året har de bl.a. köpt in nya tjänstecyklar bl.a. en vikcykel som kan användas som sista resa när någon reser på möten i en annan stad.

Läs mer på cykelvanligarbetsplats.se

Cykelvänlig arbetsplats

För att uppmuntra alla arbetsplatser som gör det lätt att välja cykeln har vi tagit fram konceptet ”Cykelvänlig arbetsplats” som är öppen för arbetsplatser i Västra Götaland och Halland. Beroende på hur många kriterier arbetsplatsen uppfyller finns tre nivåer, från en till tre stjärnor.

Läs mer om cykelvänlig arbetsplats på cykelvanligarbetsplats.se.

Kontakt

Emma Sjögren
Projektledare Hållbart resande
Tekniska förvaltningen
031-315 15 23
emma.sjogren@molndal.se

Dela på:

Senast uppdaterad 2017-10-26 16.05