Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Translate
Mölndals stads startsida

Lars Nilsson årets Mölndalsambassadör

Grundaren av inspelningsstudion Nilento Studio, Lars Nilsson, blev idag utsedd till årets Mölndalsambassadör. Lars placerar som hängiven musikproducent Mölndal på kartan genom sin musikaliska fingertoppskänsla, talang och kompetens.

Årets Mölndalsambassadör är Lars Nilsson! Det tillkännagavs idag den 7 november under det månatliga frukostmötet Before Work. Lars Nilsson har med sin fru Jenny Nilsson grundat inspelningsstudion Nilento Studio. Mölndals stad kan med stolthet konstatera att Lars genom sitt arbete har placerat kommunen på kartan.

En del av näringslivsutskottets motivering till årets Mölndalsambassadör:

”Lars Nilsson har som hängiven musikproducent placerat Mölndal på kartan genom sin musikaliska fingertoppskänsla, talang och kompetens. Med stor entusiasm har Lars bjudit in eliten av framgångsrika artister till sin studio. Lovorden haglar över Lars och hans medarbetare. Ett musikaliskt geni i landets finaste studio finns i Kållered, Mölndal.”

Lars Nilsson och Jenny Nilsson, grundare av Nilento Studio, samt två medarbetare.

Vad innebär det att vara Mölndalsambassadör?

Varje år utser Mölndals stad en Mölndalsambassadör. Utmärkelsen går till en person som på ett förtjänstfullt sätt bidragit till att lyfta fram kommunen. Som Mölndalsambassadör får man utöver diplom och blommor även inviga julen genom att tända granen på Mölndals torg. I år tänds granen den 2 december med start kl. 12.00

Relaterad information

Nilento Studio

Kontakt

Mölndals stad
Göteborgsvägen 11-17
431 82 Mölndal
031-315 10 00 växel
031-87 76 68 fax
stad@molndal.se

Dela på:

Senast uppdaterad 2017-11-07 13.17