Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Mölndals stads startsida

Frågor om mässlingsvaccination

Just nu är det många som ringer till stadsarkivet för att söka sin journal där det står om en har vaccinerats mot mässlingen som barn. Det går också bra att skicka förfrågan via e-post så hjälper vi dig så fort vi kan.

För att söka uppgifter om vaccinationer kan du mejla stadsarkivet@molndal.se och ange följande uppgifter:

  • Ditt namn
  • Ditt personnummer
  • Din folkbokföringsadress

Om din journal finns bevarad på stadsarkivet får du ett utdrag ur journalen skickat till din folkbokföringsadress. Vi hanterar alla förfrågningar så fort vi kan.

Vilka journaler finns bevarade på stadsarkivet?

På stadsarkivet finns elevhälsovårdsjournaler för skolor inom Mölndal stad. Om du har gått i skolan i en annan kommun kan du kontakta den kommunen för att söka din elevhälsovårdsjournal. BVC-journalen arkiveras på regionarkivet i Vänersborg efter avslutad grundskola.

Stadsarkivet förvarar skolhälsovårdsjournaler från personer födda 1964 och framåt. Under en längre period bevarades endast ett urval av journalerna för forskningsändamål. Det innebär att endast journaler från elever födda den 5:e, 15:e och 25:e varje månad bevarades. För personer födda 1979 och senare bevaras samtliga skolhälsojournaler i Mölndal för alltid.

Kontakt

Stadsarkivet
Göteborgsvägen 11-17
431 82 Mölndal
031-315 10 00
stadsarkivet@molndal.se

Dela på:

Senast uppdaterad 2018-01-11 09.02