Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Translate
Mölndals stads startsida

Lyckade dagar på MIPIM

Den 13-16 mars var Mölndals stad på plats på MIPIM, fastighets- och investeringsmässan i Cannes, Frankrike för tredje året i följd.

Marie Östh Karlsson (KSO), Hans Bergfelt (vice KSO), Björn Marklund (stadsbyggnadschef) och Bjarne Fjellanger (VD MFAB) var på plats inom ramen för Business Region Göteborg där Marie Östh Karlsson sitter i styrelsen.

Tillsammans med representanter från Göteborgs stad, Partille kommun och Härryda kommun bemannades en gemensam monter för att marknadsföra och utveckla Göteborgsregionen internationellt.

Syftet med engagemanget på MIPIM har under åren varit att attrahera investeringar, etableringar och kompetens till regionen. Genom att lära oss av andra framgångsrika regioner har det blivit en viktig plattform för omvärldsbevakning och näringslivet förses med nya kunskaper och kontakter.

- I år hade vi flera möten och workshops inplanerade på förhand då många visat intresse för oss. Mölndal syns, hörs och tar plats på ett självklart sätt i dessa sammanhang numera, vilket är mycket roligt, säger Björn Marklund.

Kontakt

Stadsbyggnadsförvaltningen
Knarrhögsgatan 5
431 82 Mölndal
031-315 14 00
031-315 13 80 enklare byggfrågor
stadsbyggnad@molndal.se

Dela på:

Senast uppdaterad 2018-03-29 07.53