Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Translate
Mölndals stads startsida

Ny näringslivschef till Mölndals stad

Mölndal stad välkomnar Carina Kloek-Malmsten som ny näringslivschef. Hon har tidigare bland annat startat upp och varit vd för IKEA museum och Alfons Åbergs kulturhus.

Carina Kloek-Malmsten tillträder i slutet av april och hon beskriver valet av Mölndals stad som ny arbetsplats såhär:

Önskan om att få jobba för Mölndals stad bottnar sig i att jag känner att här finns det energi, vilja och en samsyn om att vi skall arbeta för att Näringslivets välbefinnande. Att staden genuint önskar vara ett första val i Sverige för nyetableringar och en lyhörd motpart för redan befintliga företag, var en viktig faktor för mig.”

Carina har bakgrund som egenföretagare, chef och vd då hon har startat upp två museer från grunden. Det senaste museet som hon var vd för och startade var IKEA museet som öppnade 2016. Carina beskriver hur hennes tidigare erfarenheter kan bidra till hennes arbete i Mölndals stad:

Jag har en bakgrund som egenföretagare i 18 år inom besöksnäringen, för att därefter själv arbeta med affärsutveckling och etableringar ex. för Universeum, Alfons Åbergs Kulturhus och nu senast IKEA Museum i Älmhult. Med den erfarenheten och kunskapen hoppas jag kunna bidra till viktiga diskussioner och handlingar som gör att staden och näringslivet tillsammans tar de steg som behövs för att kunna möta framtiden.”

Om du vill hålla dig uppdaterad med nyheter om hur staden och näringslivet arbetar kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Kontakt

Mölndals stad
Göteborgsvägen 11-17
431 82 Mölndal
031-315 10 00 växel
031-87 76 68 fax
stad@molndal.se

Dela på:

Senast uppdaterad 2018-04-19 14.03