Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Translate
Mölndals stads startsida

Åby får ny mötesplats, för alla

Under slutet av året kommer en ny mötesplats att invigas i Åby och på Åbydagen den 26 maj kommer vi därför prata med boende i området för att ge er en chans att tycka till om innehållet.

Mölndal växer och förändras och i takt med denna förändring skapas nya behov, bland annat behovet av nya mötesplatser. Mölndals stad vill därför satsa på en ny mötesplats i centrala Åby.

Tillgängliga lokaler vid Åby näridrottsplats

Lokalen som är aktuell ligger på Katrinebergsgatan 6 (bortre änden av huset på bilden ovan) där vi kommer etablera Mölndals nya "offentliga vardagsrum". Här vill vi, tillsammans med er boende i Åby, skapa en attraktiv, trivsam och sjudande mötesplats full av aktiviteter, kultur och möten. Innehållet skapas med besökarna och vi kommer att arbeta aktivt för att alla ska känna sig välkomna till en trygg plats att vara på.

Tyck till om innehållet på Åbydagen

Exempel på innehåll vi tänkt fylla mötesplatsen med är ungdoms- och seniorverksamheter, diverse programpunkter som föreläsningar, workshops, etc. samt andra sociala aktiviteter. Under Åbydagen, nu på lördag den 26 maj, kommer vi passa på att prata med er boende om vad ni tycker om detta, för att kunna anpassa innehållet efter era behov. Och kanske har ni riktigt bra idéer vi inte ens tänkt på. Så passa på att besöka Åby näridrottsplats på lördag och tyck till om förslaget!

En invigning av mötesplatsen kommer ske i slutet av 2018.

Kontakt

Nahid Pakdelan
Enhetschef centrala enheten
Kultur- och fritidsförvaltningen
0704-67 70 32
nahid.pakdelan@molnal.se

Dela på:

Senast uppdaterad 2018-07-24 14.39