Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Translate
Mölndals stads startsida

Vinnare av jämställdhetspriset!

För första gången delas ett jämställdhetspris ut av Mölndals stad. Det är ett pris för att lyfta, uppmärksamma och belöna framgångsrikt jämställdhetsarbete i Mölndal.

Årets vinnare har gjort ett gediget arbete som kan ge andra inspiration. Vinnarna har en ambition att förändra och utmana könsroller som begränsar individers möjligheter och de bedöms bedriva ett arbete som gör skillnad för ökad jämställdhet.

IK Västra Mölndal Judoklubb

Vinnare av Mölndals stad Jämställdhetspris är Judoföreningen IK Västra Mölndal. Den samlade bedömningen är att IKVM under flera år har bedrivit ett medvetet arbete som både synliggör och verkar för att minska skillnader mellan tjejers och killars förutsättningar i sporten. Föreningens arbete är en inspiration för andra. Arbetet genomsyrar både verksamheten i vardagen och styrelsearbetet och bedrivs därmed både operativt och strategiskt, vilket gett resultat på flera nivåer.

Ett internt hedersomnämnande går till Verksamhetsområde integration, social- och arbetsmarknadsförvaltningen

Förvaltningens verksamhetsområde Integration har bedrivit ett jämställdhetsarbete med målet att ge nyanlända kvinnor och män likvärdiga möjligheter. Arbetet har inneburit en faktisk förändring i administrativt arbetssätt som skapar jämlika förutsättningar i mottagandet. Därför tilldelas de det interna hedersomnämnandet.

Utdelning av priset sker under nationaldagsfirandet i stadshusparken. För exakt tid se evenemangskalendern.

Du kan läsa mer om jämställdhetspriset här.

Kontakt

Mölndals stad
Göteborgsvägen 11-17
431 82 Mölndal
031-315 10 00 växel
031-87 76 68 fax
stad@molndal.se

Dela på:

Senast uppdaterad 2018-05-22 08.56