Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Translate
Mölndals stads startsida

Vad tycker du om cyklandet i Mölndal?

Cykelfrämjandet har startat en webbpanel där cyklister genom enkäter kan ge sin syn på olika kommuners arbete med cykling. Du kan svara på en första enkät utan att bli medlem i panelen. Resultatet av den undersökningen kan påverka Mölndal stads arbete kring cykling.

Var med och säg din mening om hur Mölndal sköter arbetet kring cykling. Cykelfrämjandet har skapat en Cykelpanel där cyklister genom enkäter kan tycka till. Du behöver inte bli medlem i panelen utan kan enbart svara på en första enkät. Resultatet av enkäten kommer att användas i Mölndals arbete med cykling, om det kommer in tillräckligt med svar så att en rapport kan skapas.

Besvara cykelfrämjandets enkät "Cyklistvelometern".

Sista dag att besvara är 14 oktober.

Om du ofta cyklar i Mölndal, men bor i en annan kommun, kan du också svara för Mölndals cykelarbete genom att i enkäten ange att du bor i Mölndal. Det går att svara för olika kommuner.

Fakta

Cykelfrämjandets cyklistvelometer hoppas kunna bli ett komplement till deras kommunvelometer där de jämför olika kommuners arbete med cykling. Panelen och enkäten ska ge en bild av hur cyklisterna uppfattar olika kommuners arbete med cykling.

Läs mer om kommunvelometern

Kontakt

Emma Sjögren
Projektledare Hållbart resande
Tekniska förvaltningen
031-315 15 23
emma.sjogren@molndal.se

Dela på:

Senast uppdaterad 2018-07-23 13.11