Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Translate
Mölndals stads startsida

Fässbergshemmet åter i Mölndals stads regi

Under drygt ett år har förberedelser pågått inför övergången. Den 12 januari tar Mölndals stad tillbaka driften av äldreboendet Fässbergshemmet.

Politiskt beslut

Under de senaste fyra åren har Vardaga ansvarat för driften av Fässbergshemmet. I augusti 2017 fattade vård- och omsorgsnämnden beslut om att inte förlänga avtalet med Vardaga.

Många väljer att stanna

Inför övergången har den befintliga personalen på Fässbergshemmet fått erbjudande om att gå över till Mölndals stad.

De allra flesta ur den befintliga personalen har valt att stanna kvar, vilket vi är väldigt glada för. Personalen känner brukarna och deras anhöriga vilket skapar en trygghet för alla, säger Anette Eriksson, enhetschef Fässbergshemmet.

Positivt informationsmöte

Den 10 december bjöds brukare och anhöriga in till ett informationsmöte för att berätta mer om övergången och svara på frågor.

Det var första gången vi fick möjlighet att träffa de som bor på Fässbergshemmet och deras närstående. Vi hade ett väldigt bra möte med många frågor och intressanta diskussioner. Överlag känns det som att de flesta är positiva till övergången och vi ser fram emot att få komma igång på riktigt den 12 januari, säger Anette Eriksson, enhetschef Fässbergshemmet.

Kontakt

Vård- och omsorgsförvaltningen
Göteborgsvägen 7
431 82 Mölndal
031-315 10 00 växel
031-315 27 49 fax
vardomsorg@molndal.se

Dela på:

Senast uppdaterad 2019-01-07 07.55