Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Mölndals stads startsida

Utökat nationaldagsfirande i stadsparken

Standup Comedy, ansiktsmålning och dans till livemusik tar vid efter att flaggan hissats, högtidstal hållits och tonerna från kulturskolans elever och Bohuslän Big Band klingat ut.

Den 6 juni bjuder Mölndals stad in till nationaldagsfirande i stadsparken. Flaggan hissas till trumpetfanfar och Mölndals kulturskolas elever bjuder på sång, dans och orkestermusik tillsammans med Bohuslän Big Band.

Programmet smygstartar redan klockan 11.20 med musik från kulturskolans orkestrar och vid 12 är det dags för flagghissning. Högtidstalar gör kommunstyrelsens ordförande Kristian Vramsten. Det blir även utdelning av Mölndals stads jämställdhetspris och miljöpris.

I år står flera olika food trucks parkerade i stadsparken under firandet och det finns också fika att köpa. Dessutom finns en hoppborg för barnen att roa sig i.

After-nationaldagsfirande

Programmet avrundas vid 13.30 men strax innan klockan 16 är det dags för After-nationaldagsfirande i samarbete med ABF. Då bjuds det på ansiktsmålning och scenen intas av ett nytt gäng artister. Göteborgs popdrottning Ida Redig river av några låtar, komikerna Niklas Andersson, Kadir Meral, Katarina Alfredsson och Martin Johansson lockar till skratt och därefter finns möjlighet att svänga loss framför scenen till livemusik från dansbandet Trebello och rock/bluesbandet SGB Band.

Hela programmet för dagen finns att läsa på molndal.se/nationaldagen

Kontakt

Daniel Pawholm
Evenemangskonsulent
Kultur- och fritidsförvaltningen
0704-67 78 99
daniel.pawholm@molndal.se

Dela på:

Senast uppdaterad 2019-05-29 08.03