Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Translate
Mölndals stads startsida

Var tycker du det ska vara en ny parksoffa eller skräpkorg?

Vet du en plats där det skulle passa bra med en parksoffa eller en skräpkorg? Vet du någonstans där de behöver bytas ut? Mölndals stad kommer under 2019 se över parksoffor och skräpkorgar i kommunen och vi vill gärna ha in dina förbättringstips.

Parksoffor och skräpkorgar är en viktig del av stadsmiljön. Att sätta sig ner på en parksoffa och lyssna på fåglarna eller njuta av utsikten eller bara ta en paus under joggingturen eller promenaden, är uppskattat av många och en viktig del av attraktiva offentliga miljöer. Skräpkorgar är viktigt för att motverka nedskräpning.

Vi vill nu veta var du tycker det behövs en parksoffa eller en skräpkorg eller en befintlig som behöver bytas ut.

Skicka in ditt tips

Skicka in ditt förslag i formuläret nedan.

Ta gärna en bild på platsen och skicka med. Vet du inte exakt adress, ange platsen så gott du kan. Vi sparar alla förslag för kommande år och du får återkoppling på ditt tips om du lämnar din e-postadress.


Beskriv platsen så gott du kan eller skriv en adress

Om du har, bifoga en bild på platsen, eller den parksoffa som behöver bytas.

Om du lämnar din e-postadress får du återkoppling på ditt tips. När du lämnar din e-postadress i detta formulär kommer tekniska nämnden behandla dina uppgifter för att kunna återkoppla till dig. Uppgifterna används inte till något annat och sprids inte vidare till tredje part.

Kontakt

Urban Rickardsson
Landskapsarkitekt
031-315 10 00
urban.rickardsson@molndal.se

Dela på:

Senast uppdaterad 2019-05-31 08.57