Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Mölndals stads startsida

Mölndal goes Pride

Mölndals stad deltar i West pride 12 -16 juni 2019. West Pride är en årlig konst- och kulturfestival som lyfter alla människors lika värde.

Pride i Mölndal

Det händer mycket i Mölndal under West Pride. Mötesplats Lindome bjuder in till Regnbågsdag med danstema, Mölndals stadsmuseum efterlyser normbrytande berättelser och på Mölndals stadsbibliotek kan du lära dig sminka drag, bland annat.

Tält i Pride Park

Utöver aktiviteter i Mölndal kommer vi att ha ett tält i Pride Park i Bältesspännarparken i Göteborg från onsdag 12 juni till fredag 14 juni. I tältet kan du träffa personal och ungdomar från Mölndals stad, prova på trekamp, quiz och black out-poetry.

Gå med Mölndals stad i Pride Parade

Lördagen den 15 juni är det Pride Parade i Göteborg. Pride Parade är en färgsprakande upplevelse där vi tillsammans manifesterar alla människors lika värde. Vill du gå med under Mölndals stads flagg är du hjärtligt välkommen.

Det är bra om du är på plats i god tid. Uppsamlingen börjar kl 15.00 vid Götaplatsen i Göteborg, leta efter Mölndals stads flagga. Paraden avgår kl. 16.00 och avslutas i Bältesspännarparken.

molndal.se/pride

molndal.se/pride har vi samlat information kring Mölndals stads engagemang under West Pride. Där finns en länk till alla Pride-evenemang som sker i Mölndal.

Kontakt

Kim Henriksson
Samordnare ungas inflytande
Kultur- och fritidsförvaltningen
0704-67 75 18
kim.henriksson@molndal.se

Dela på:

Senast uppdaterad 2019-08-15 09.03