Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Mölndals stads startsida

Tips om parksoffor har gett resultat

Under våren gick Mölndals stad ut och frågade invånarna var de ville ha en parksoffa eller skräpkorg. Responsen blev stor, ungefär 70 tips och önskemål kom in och har nu resulterat i parksoffor på flera nya platser.

En sammanställning har skett av alla önskemål och vi har placerat ut nya sittplatser bland annat vid motionsslingan på Safjället och korsningen Dalgångsgatan/Toltorpsgatan. Fler parksoffor och skräpkorgar kommer sättas ut under hösten och 2020. En avgörande faktor för att kunna placera ut en parksoffa/sittplatser är att det är kommunens mark så vissa tips kommer tyvärr inte kunna genomföras.

– Vi vill tacka för alla förslag som kommit in och jobbar nu vidare med åtgärder på fler platser. säger Urban Rickardsson landskapsarkitekt.

Fler förslag är alltid välkomna

Om du har ett förslag på en plats för en papperskorg eller en parkbänk, eller om du ser en parkbänk som är trasig eller dålig, rapportera in det i vårt synpunktssystem. Då kan vi åtgärda det som är trasigt och får nya förslag med i framtida planering.

Kontakt

Urban Rickardsson
Landskapsarkitekt
031-315 10 00
urban.rickardsson@molndal.se

Dela på:

Senast uppdaterad 2019-10-02 15.21