Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Mölndals stads startsida

Mio Saba Sjösten blir ny stadsdirektör i Mölndal

I måndags beslutades om ny stadsdirektör i Mölndal. Mio Saba Sjösten utses, ett uppdrag hon haft som tillförordnad sedan september.

– Jag är väldigt nöjd med rekryteringen, säger Kristian Vramsten (M), kommunstyrelsens ordförande. Mio har under sin korta tid som tf stadsdirektör visat de egenskaper som krävs för rollen. Även i sitt tidigare uppdrag som socialchef under flyktingkrisen har hon visat prov på ett gott ledarskap och omdöme och stresstålighet. Dessa kvalifikationer har sammantaget lett till att vi i hård konkurrens valde Mio som stadsdirektör.

– Mio är energisk, drivande, analytisk och prestigelös i sin strävan att skapa resultat och mervärden, fortsätter Kristian Vramsten. Hon jobbar med ett situations- och tillitsanpassat ledarskap och är en sann lagspelare.

Mio Saba Sjösten har varit socialchef i Mölndals stad sedan 2012 och påbörjar sitt nya uppdrag inom kort.

– Jag ser med glädje fram emot denna nya roll och att få fortsätta utveckla kommunen tillsammans med tjänsteorganisation och politiker, säger Mio Saba Sjösten, tillträdande stadsdirektör. Mölndals stad är i tillväxt och har goda förutsättningar.

Kontakt

Mölndals stad
Göteborgsvägen 11-17
431 82 Mölndal
031-315 10 00 växel
031-87 76 68 fax
stad@molndal.se

Dela på:

Senast uppdaterad 2019-12-03 12.50