Streteredsbadet nyöppnar

På måndag 13 januari nyöppnar Streteredsbadet i Mölndals stads regi. Streteredsbadet ligger i Kållered och har en liten varmvattenbassäng, en bubbel­pool, bastu och även en handikapplift ner i bassängen.

Vårterminen på Streteredsbadet

Den 13 januari drar vårterminen igång, med rehabbad, vattengympa och yoga. Det är i första hand avtalskunder som hyr bassängen för egen verksamhet. Även företag och privatpersoner kan hyra bassängen för privata arrangemang som barnkalas och annat.

Streteredsbadet kommer också att ha två tider för allmänhetens bad, på torsdagar kl 17.30-18.30 och på söndagar kl 14-17. Bassängen klarar högst 24 badande samtidigt, så det är bra att förboka om du vill bada på Streteredsbadet.

- Bassängen är redan rätt uppbokad, så vi börjar lite försiktigt med två tider för allmänhetens bad, säger Mats Nygaard, avdelningschef för förening och idrott i Mölndals stad. Sedan får vi se hur efterfrågan ser ut under våren.

Boka bad

Vill du boka dig på allmänhetens bad, rehabtid, barnkalas eller privatbokning, mejla: streteredsbadet@molndal.se

Bakgrund

Streteredsbadet drevs fram till årsskiftet av Mölndals allmänna simsällskap, MASS, via deras bolag MFAB. I höstas tackade MASS nej till ett nytt hyresavtal.

Efter MASS besked beslöt Mölndals stad att fortsätta driva Streteredsbadet i egen regi. Det kommer att märkas att Streteredsbadet nu övergår till stadens regi på lite olika sätt under våren.

Badet får nya kontaktuppgifter, ny hemsida och nytt betalsystem.

Så även om bassängen öppnar 13 januari kommer verksamheten att göra vissa justeringar löpande under våren.

Kontakt

Streteredsbadet
Ängbackevägen 7B
428 34 Kållered
031-317 10 13
streteredsbadet@molndal.se

Telefontider
Måndag 13.00-14.00
Onsdag 13.00-15.00
Övriga dagar svarar vi i mån av tid

Mats Nygaard
Avdelningschef, förening och idrott
Kultur- och fritidsförvaltningen
031-315 16 44
mats.nygaard@molndal.se

Dela på:

Senast uppdaterad