Ansökan om feriejobb öppnar 1 mars

Mölndals stad erbjuder varje år ett antal ungdomar att arbeta under tre veckor på sommarlovet. Du ansöker via webben och platserna fördelas genom lottning.

I somras feriejobbade Petter Lygner i köket på Gunnebo Slott och Trädgårdar. Hannes Högberg, köksmästare, var en av ungdomarnas arbetsledare. Foto: Lina Wingqvist

I år är det ungdomar födda 2002 eller 2003 och folkbokförda i Mölndal som har möjlighet att ansöka om feriejobb.

Ansök under perioden 1-31 mars

Från och med 1 mars kommer du som vill vara med i utlottningen av feriejobb att kunna ansöka via Mölndals stads hemsida. Sista dag för ansökan är 31 mars. Platserna fördelas genom lottning.

Ett ömsesidigt utbyte

I år kommer cirka trehundra ungdomar att få möjlighet till feriearbete under en period på tre veckor. Det finns tre perioder från mitten av juni till mitten av augusti. Jobbet som ska utföras kan handla till exempel om parkvård, barnomsorg eller äldreomsorg.

Tanken är att feriejobben ska vara till nytta och glädje för både ungdomarna och arbetsplatserna – ungdomarna får värdefull arbetslivserfarenhet samtidigt som arbetsplatserna får en möjlighet att berikas genom en ungdoms idéer och perspektiv på arbetet.

Mer information

Mer information om feriejobb finns här.

Kontakt

Mölndals stad
Göteborgsvägen 11-17
431 82 Mölndal
031-315 10 00 växel
031-87 76 68 fax
stad@molndal.se

Dela på:

Senast uppdaterad 2020-02-20 10.56