Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Mölndals stads startsida

Lönsamt att sommarjobba som sjuksköterska

Mölndals stad erbjuder sommarvikarierande sjuksköterskor en månadslön på 50 000 kr.

Särskilt erbjudande för sommarpersonal

Vård- och omsorgsförvaltningen har ett förmånligt erbjudande för de sjuk- och specialistsjuksköterskor som väljer att arbeta i Mölndals stad under sommaren.

Månadslön på 50 000 kr

En legitimerad sjuksköterska som väljer att sommarvikariera heltid under hela perioden 15 juni – 23 augusti erbjuds en månadslön på 50 000 kr.

En legitimerad sjuksköterska som kan sommarvikariera hela eller delar av denna period erbjuds en timlön om 275 kr. Dessutom finns möjlighet att få extra ersättning med 1000 kr/vecka vid heltidsarbete om minst fyra sammanhängande veckor.

Våra patienter och brukare ska kunna känna sig trygga och få den vård och kontinuitet som de behöver. Vi hoppas att detta erbjudande ska få fler duktiga, legitimerade sjuksköterskor att vilja arbeta hos oss i sommar, säger Christina Wadell, chef för området hemsjukvård inom vård- och omsorgsförvaltningen.

Erbjudande till ordinarie personal

Även den ordinarie personalen kommer att ges möjlighet till extra ersättning om de arbetar under sommarperioden.

Vi vill att erbjudandet ska vara lönsamt även för vår befintliga personal. De kan välja att arbeta extra pass i sommar och få bra betalt för sin insats. Men först och främst ska de kunna få ha den semester de är berättigade till utan att känna sig oroliga för sina patienter eller bli inkallade under sommaren, säger Christina Wadell.

Vill du arbeta hos oss?

Vård- och omsorgsförvaltningen i Mölndals stad söker dig som är legitimerad och vill sommarvikariera som sjuksköterska hos oss. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt

Vård- och omsorgsförvaltningen
Göteborgsvägen 7
431 82 Mölndal
031-315 10 00 växel
031-315 27 49 fax
vardomsorg@molndal.se

Dela på:

Senast uppdaterad 2020-02-14 08.38