Så påverkas våra evenemang av coronaviruset

Regeringen har fattat beslut om att begränsa möjligheten till allmänna sammankomster och offentliga tillställningar. Beslutet gäller från 12 mars och begränsningen innebär ett maxantal på 500 deltagare. Med anledning av detta påverkas kommande större evenemang i Mölndal.

Näringslivsdagen Mölndal flyttas till hösten

Näringslivsdagen Mölndal som skulle genomföras 19 mars 2020 flyttas med anledning av eventuell smittspridning av Coronaviruset. Med hänsyn till regeringens beslut bedömer Mölndals stad att evenemanget kan vara ett potentiellt smittotillfälle och Näringslivsdagen Mölndal flyttas till hösten. Nytt datum meddelas så snart det blir klart.

Näringslivsdagen Mölndal som årligen arrangeras på Åby Arena är ett större evenemang som samlar omkring 200 deltagare.

Framtid Mölndal flyttas preliminärt till september

Yrkesmässan Framtid Mölndal som skulle genomföras 17 mars 2020 flyttas med anledning av eventuell smittspridning av Coronaviruset. Med hänsyn till regeringens beslut bedömer Mölndals stad att evenemanget kan vara ett potentiellt smittotillfälle och Framtid Mölndal flyttas preliminärt till september 2020.

Framtid Mölndal är mässan där företag och verksamheter i Mölndal och alla som är nyfikna på arbetslivet får chansen att träffas. Till Framtid Mölndal kommer högstadieelever som ska söka till gymnasiet, vuxenstuderande som är intresserade av olika branscher, arbetssökande och allmänheten som vill veta mer om företagen i regionen.

Kontakt

Dela på:

Senast uppdaterad 2020-03-12 15.32