Lovskola för elever i grundskolan

Det blir lovskola på sommarlovet i år också. Elever som gått ut åttan kan anmäla intresse, men också de som gått ut nian och behöver stöd att nå behörighet till gymnasiet.

Lovskolan riktar sig till elever som lämnat årskurs 8 och behöver extra tid att studera ett eller flera ämnen för att nå behörighet till gymnasieskolan efter årskurs 9. Den är också till för de elever som avslutat årskurs 9 och inte blivit behöriga till ett nationellt program.

Frivilligt men närvaroplikt

Deltagandet i lovskolan är frivilligt. Om vårdnadshavaren tackar ja till skolans erbjudande för elevens del gäller närvaroplikt som under terminstid.

Hallenskolan välkomnar

I år kommer vi att arrangera lovskola under nio dagar: 11 juni till och med 23 juni. Lovskolan kommer att vara på Hallenskolan i Kållered och schemat kommer att sträcka sig mellan 08.15 och 15.00. Varje dag börjar med frukost tillsammans. Det kommer också att serveras fika och lunch under dagen.

Mer info och anmälan

Vill du veta mer om möjlighet att delta i lovskola, kontakta din skolas rektor eller elevens mentor. Anmälan görs genom elevens ordinarie skola.

Kontakt

Skolförvaltningen
Förskola och grundskola
Göteborgsvägen 11-17
431 82 Mölndal
031-315 10 00 kontaktcenter
kontakt@molndal.se

Dela på:

Senast uppdaterad