Årets nationaldagsfirande blir digitalt

I år blir Mölndals stads nationaldagsfirande digitalt. Nu kan du delta i firandet genom att hälsa till vänner och sprida kärlek via en digital videohälsning.

Nationaldagen brukar årligen firas i stadshusparken i Mölndal men i år blir firandet digitalt.

- Det blir inget traditionsenligt firande i stadshusparken i år men coronapandemin ska inte få hindra oss från att uppmärksamma vår nationaldag. Det är en dag som vi med glädje ska uppmärksamma och vårda tillsammans, vi ställer inte in något utan vi ställer om, säger Glenn Grimhage (L) kultur- och fritidsnämndens ordförande.

Firandet kommer att publiceras på Mölndals stads hemsida www.molndal.se vid lunchtid på nationaldagen. Som vanligt kommer det bjudas på tal, musik och underhållning.

Hälsa till nära och kära

Nytt för i år är att alla Mölndalsbor bjuds in att delta i programmet. För att göra nationaldagsfirandet extra minnesvärt kan du som vill nämligen skicka in en videohälsning. Hälsningarna kommer sedan bli en del av det digitala programmet. Det kan vara en nationaldagshälsning till någon du saknar extra mycket eller någon du i år tyvärr inte kan fira tillsammans med. Det kan självklart också vara en allmän hälsning till eller till någon som gör något extra bra i dessa svåra tider. Du skickar in din hälsning här.

I år kommer nationaldagen vara en dag vi firar gemensamt - på avstånd. Tillsammans kan vi göra nationaldagen 2020 extra minnesvärd.

Kontakt

Daniel Pawholm
Samordnare för evenemang och produktion
Kultur- och fritidsförvaltningen
031-315 12 62
0704-67 79 99
daniel.pawholm@molndal.se

Dela på:

Senast uppdaterad