Sommarhälsning till dig som bor i Mölndals stad

Det har varit en tung vår för de flesta av oss och det blir en annorlunda sommar i år. Att vi alla tar ansvar gör skillnad.

Vi arbetar för bästa möjliga hantering av den pågående krisen. Vi gör vårt bästa för att nå dig som kommuninvånare med korrekt och relevant information så snabbt som möjligt.

Den pågående krisen påverkar samhället på många olika sätt och sätter djupa spår. Vi ser bland annat att arbetslösheten ökar som en följd av permitteringar och varsel.

Från stadens sida vill vi ta oss ur krisen på ett så hållbart sätt som möjligt. Vi möter detta genom att i höst öka antalet platser på vuxen- och yrkesutbildningar för att stötta de grupper som hamnar utanför arbetsmarknaden. Vi erbjuder fler feriejobb än vanligt för att få fler ungdomar sysselsatta under sommaren. Vi har också tagit fram ett flertal insatser för att underlätta för det lokala näringslivet.

Vi är väldigt stolta över det arbete våra medarbetare gör varje dag. Vår personal som tar hand om våra äldre Mölndalsbor, ser till att besökare på restauranger håller avstånd, snabbt anpassar till distansundervisning och inte minst alla som håller ut i denna utdragna kris.

Tack för att du orkar hålla i och fortsätt hålla avstånd i affärer, i parker och badplatser i vårt fina Mölndal. Ta hand om dig.

Vänliga hälsningar
Mio Saba Sjösten, stadsdirektör
Kristian Vramsten
, (M), kommunstyrelsens ordförande
Stefan Gustafsson, (S) vice ordförande

Kontakt

Mölndals stad
Göteborgsvägen 11-17
431 82 Mölndal
031-315 10 00 växel
031-87 76 68 fax
stad@molndal.se

Dela på:

Senast uppdaterad 2020-06-17 10.38