Ditt & mitt Mölndal - nytt nummer

Besök hotellet som surrar av liv. Eller varför inte göra en utflykt till grottan i Börsås eller bada i en av alla fina badsjöar som finns i Mölndal. I nya Ditt & mitt Mölndal finns massor av tips för semester på hemmaplan.

Det finns många spännande platser att besöka i Mölndal med omnejd. Insektshotellet i Kikås är en och Böråsgrottan en annan. Mattias Jighede jobbar som näringslivsutvecklare i Mölndal och har bra koll på besöksmålen i Mölndal. Han tipsar gärna om sina favoritställen.

Insektshotellet i Kikås är Sveriges största. Miljöstrateg Andreas Svendsen berättar om tippen som blev toppen som utflyktsmål för hela familjen. Gör ett besök och lär dig samtidigt mer om biologisk mångfald.

För sommarlovslediga finns det fler aktiviteter än någonsin denna sommar. Alla anpassade för corona enligt myndigheternas rekommendationer. Här får du tips.

Ditt & mitt Mölndal

Ditt & mitt Mölndal är ett informationsblad som ges ut av Mölndals stad. Det innehåller artiklar, notiser och information om vad som är på gång i staden. Varje nummer har ett eget tema.

Bladet kommer ut med fyra nummer per år och ligger i Mölndals-Posten när den delas ut till alla hushåll.

Vill du ha ett tryckt exemplar av Ditt & mitt Mölndal kontakta gärna informationscentralen i stadshuset.

Ditt & mitt Mölndal juni 2020PDF


Kontakt

Dela på:

Senast uppdaterad 2020-06-16 11.42