Beställ ett trädgårdskärl från oss!

På en villatomt uppstår en del trädgårdsavfall som exempelvis gräsklipp, ogräs, löv och mindre grenar. Från våren 2021 kan vi äntligen erbjuda hämtning av trädgårdsavfall för villor. Låter det intressant? Mellan den 2- 5 oktober landar vårt erbjudande i din brevlåda.

Mellan den 2 och 5 oktober får drygt 10 000 villahushåll (permanent boende) hemskickat ett erbjudande om att teckna ett frivilligt abonnemang för hämtning av trädgårdsavfall. Svaret vill vi ha in till oss senast den 18 oktober 2020.

Obs! När du kryssar "Nej tack" i valblanketten, skickar vi ingen påminnelse. Det handlar alltså inte om en negativ avtalsbindning.

Abonnemanget kostar 1 300 kronor (inklusive moms) per år och kärl. I det ingår ett 370-liters trädgårdskärl, 14 tömningar samt behandling av avfallet.

De senaste åren har vi fått feedback från flera kunder som önskat denna tjänst. Nu kan vi, precis som flera andra kommuner, erbjuda hämtning och se till att mer trädgårdsavfall tas om hand på ett bra sätt. Det känns glädjande, säger Vanessa Maciel Pinto, kommunikatör på tekniska förvaltningen.

Mer information om erbjudandet samt vanliga frågor och svar hittar du på molndal.se/tradgardsavfall.

Kontakt

Dela på:

Senast uppdaterad