Mycket kul på sportlovet!

Koda spel, baka semlor, testa på yoga eller teckna manga? Det finns massor att hitta på för barn och unga under årets sportlov.

Sportlovet närmar sig med stormsteg och årets program bjuder på en massa olika aktiviteter. På molndal.se/lov ser du vad som händer dag för dag. Där kan du också anmäla dig till de programpunkter som har föranmälan. Nya aktiviteter kan läggas till under veckorna fram till lovet.

Vill du hitta på dina egna aktiviteter under sportlovet? På Fritidsbanken kan du gratis låna din fritids- eller sportutrustning. Passa på att låna skidor, skridskor eller bollar! 

Smittsäkert sportlov

Årets sportlovsaktiviteter är anpassade efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att du ska känna dig trygg. Flera av aktiviteterna är digitala eller utomhus. Aktiviteter där vi samlas på en plats har obligatorisk anmälan med ett max antal deltagare.

Vi behöver ta extra hänsyn till varandra för att minska smittspridningen. Därför uppmanar vi dig som besökare att stanna hemma om du har förkylningssymptom som snuva, hosta eller feber, även vid lindriga symptom. Samma riktlinjer gäller för all vår personal.

Kontakt

Sara Sivre
Kultursamordnare barn och unga
Kultur- och fritidsförvaltningen
031-315 16 27
0723-97 19 95
sara.sivre@molndal.se

Dela på:

Senast uppdaterad