UKM - festivalen för ung kultur

Äntligen är det dags för årets efterlängtade UKM-festival! UKM är en mötesplats för kreativa unga. Om du är mellan 13 och 25 år är du välkommen att vara med. Anmälan är öppen fram till 2 april.

Du kan anmäla dig till festivalen om du vill framföra något på en scen eller om du vill ställa ut något på en konstutställning. Allt är tillåtet! Självklart är vi schyssta mot varandra och accepterar inte rasistiska, våldsamma eller på annat sätt stötande inslag.

UKM arrangeras lokalt, regionalt, nationellt och internationellt. Det är ingen tävling och alla unga 13-25 år får vara med, oavsett vad det är för något man håller på med!

Digital festival i år

Alla som anmäler sig till UKM-festivalen i Mölndal kommer få möjlighet att uppträda på scen, som vanligt. Men på grund av rådande coronapandemi kommer resten att bli annorlunda denna gång. Istället för att ha livepublik kommer allt att spelas in den 17 april och sändas vid ett senare tillfälle.

Vill du vara med i UKM 2021?

Anmälan öppnar den 22 februari och stänger den 2 april. Du anmäler dig på ukm.se där du även hittar regler och mer information. Begränsat antal platser!

Klicka här för att komma till anmälan och mer information

Kontakt

Dela på:

Senast uppdaterad