Sommarjobba i Mölndals stad

Nu söker vi över 300 sommarvikarier. Ta chansen och sök ett av våra viktiga jobb inom vård och omsorg.

Vi söker dig som vill känna att din insats verkligen betyder något. På våra sommarvikariat inom vård och omsorgsförvaltningen får du ge bästa möjliga stöd och service till våra brukare, öka deras självständighet och bidra till att göra varje dag positiv och meningsfull.

Varför ska jag sommarjobba i Mölndals stad?

I Mölndals stad arbetar vi aktivt för en god arbetsmiljö och skapar förutsättningar för att du ska känna glädje och trivsel i arbetet varje dag. Vi erbjuder dig en ordentlig introduktion för att du ska kunna vara trygg i din roll göra ett bra arbete.

Som anställd i Mölndals stad får du ett friskvårdsbidrag på 500 kronor om anställningstiden är mindre än 6 månader.

Är det säkert att sommarjobba under pandemin?

Det är viktigt för oss att alla våra sommarvikarier får en ordentlig introduktion i hur vi arbetar säkert. Våra medarbetare erbjuds snabbtest för covid-19 före varje arbetspass för att minimera risken för smittspridning. Skulle du känna symtom redan hemma får du inte gå till jobbet.

Vårt arbete för att minska smittspridningen har gett resultat! De senaste tre veckorna har vi inte haft en enda brukare med bekräftad covid-19 i någon av våra verksamheter.

Större delen av vår personal och våra brukare är fullt vaccinerade. Alla som arbetar i våra verksamheter bär skyddsutrustning och följer rekommendationerna om avstånd och basala hygienrutiner.

Hur ansöker jag?

  • Vill du veta mer om våra olika sommarvikariat? Gå till Jobba i sommar.
  • Vet du redan vad du vill göra? Ansök direkt via Lediga jobb.

Vi hoppas att du vill tillbringa sommaren med oss - välkommen med din ansökan!

Kontakt

Dela på:

Senast uppdaterad