Kommun-Kim tar semester 

Under sommaren kommer vår chattbott Kommun-Kim att vara avstängd. I höst återkommer hen med ännu bättre svar på era frågor. 

På vår webbplats molndal.se kan du chatta med ”Kommun-Kim” vars funktion är att svara på dina frågor och hjälpa dig att hitta rätt information. Tillsammans med exempelvis Kontaktcenter är Kommun-Kim ett av sätten som du kan nå och kommunicera med Mölndals stad.

Det är viktigt att Kommun-Kim ger bra svar och vägledning vad gäller de olika typer av frågor som inkommer.

- För att vi ska kunna garantera att korrekt information ges till våra invånare, behöver vi utveckla Kim. Därför har vi bestämt att Kim nu ska gå på lite välförtjänt semester. Under tiden ser vi över möjligheterna att förbättra Kommun-kim och den information som hen ger inom olika områden. Vi tittar också på andra alternativ, som till exempel en live-chatt, säger Kontaktcenterchef Elin Rosenberg Elebring. 

För att ge så bra service som möjligt arbetar vi med att ständigt förbättra servicen till våra invånare. Parallellt med Kontaktcenter utvecklas webb och digitala tjänster, så att de som kan och vill lösa sina ärenden digitalt kan göra det.

- Vi fortsätter att satsa för att alla som vill komma i kontakt med oss ska få tydliga och snabba svar på sina frågor oavsett kanal, säger Elin Rosenberg Elebring.

Kontakt

Dela på:

Senast uppdaterad