Nytt nummer av Ditt & Mitt Mölndal

Snart hamnar ett nytt och somrigt nummer av Ditt & Mitt Mölndal i din brevlåda. Här kan du bland annat hitta tips på sommaraktiviteter i kommunen.

Utmana vänner och familj på Mölndals första discgolfbana

I Ditt & Mitt Mölndal kan du läsa om den nya discgolfbanan som både startar och slutar i Åbybergsparken. Banan innehåller nio korgar och det är gratis att spela. Du behöver ta med egna discar eller frisbees.

Hemester i Mölndal

I numret hittar du en sammanställning av tips på utflyktsmål i Mölndal för en härlig semester på hemmaplan. Du kan till exempel få fin utsikt över Mölndal från utkiksplatsen på Störtfjället eller besöka Sveriges största fristående insektshotell.

För dig som hellre vill slappna av i hängmattan finns tips om att läsa Åttologin – skräck och spänning, en novellsamling med skräcktema skriven av Mölndals åttondeklassare. Eller varför inte lösa korsordet med Mölndalstema.

Så får du ditt nummer

Ditt & Mitt Mölndal delas ut till alla hushåll i Mölndals stad under vecka 26-27. Du kan även läsa numret digitalt. Pdf, 886.8 kB.

Om du inte har fått ett nummer kan du hämta det på något av Mölndals stads bibliotek eller på kontaktcenter. Du kan även höra av dig till kommunikation@molndal.se.

Om Ditt & mitt Mölndal

Det här är ett nyhetsblad som ges ut av Mölndals stad. Det innehåller artiklar, notiser och information om vad som är på gång i staden. Bladet kommer ut med fyra nummer per år.

Vill du ha exemplar att dela ut på din arbetsplats? Hör i så fall gärna av dig till centrala kommunikationsenheten på kommunikation@molndal.se.

Kontakt

Dela på:

Senast uppdaterad