Sökes: dina bästa Mölndalstips

Känner du till Mölndals bästa utkiksplats, badsjö eller kanske dejtställe? För att fira att Mölndal fyller 100 år söker vi nu efter 100 roliga, spännande, äventyrliga eller vackra platser och upplevelser i vår kommun.

Vad tycker du allra bäst i Mölndal? Vi söker dina tips på platser och upplevelser som gör vår kommun alldeles speciell. Dela med dig av dina smultronställen så kan vi tillsammans skapa en bucket list med det som gör Mölndal helt 100.

Det finns många härliga guldkorn i vår kommun som jag hoppas att Mölndalsborna vill dela med sig av. Det kan vara en bra lekpark, en kulturupplevelse, ett glasställe, en bok som utspelar sig i Mölndal, eller kanske en match med favoritlaget, säger Astrid Ekermo, projektledare för Mölndal helt 100.

Alla tips är välkomna och i början av nästa år kommer Mölndalsbornas samlade favoriter att presenteras så att alla får möjlighet att uppleva guldkornen.

Vi hoppas att alla vill vara med och dela med sig av det bästa av vår kommun. Tillsammans kommer vi ge alla Mölndalsbor möjligheten att uppleva de bästa klätterträden, boulebanorna, fikaställena och mycket mycket mer. Så skicka in dina bästa tips redan nu, säger Astrid Ekermo.

Skicka in tips

Skicka in dina guldkorn via e-tjänsten 100 tips eller mejla namnet på platsen eller upplevelsen och din motivering till jubileum@molndal.se

Kontakt

Dela på:

Senast uppdaterad