Äntligen kan du träffa en studie- och yrkesvägledare igen!

Sedan pandemins start har de fysiska drop-in tiderna fått ersättas med chatt och utökade telefontider. Nu öppnar studie- och yrkesvägledningen upp igen men denna gång i stadshusets lokaler för att underlätta för Mölndals invånare.

Från och med tisdagen 12 oktober kommer du som är över 20 år återigen kunna träffa stadens studie- och yrkesvägledare på fysisk drop-in. Mellan klockan 14.00 och 16.30 varje tisdag finns vägledarna på plats i Kontaktcenter för att hjälpa dig som invånare.

Äntligen öppnar vi, vi är så exalterade över att kunna träffa Mölndals invånare igen. I vårt arbete är det viktigt att finnas till för de som behöver oss på plats och nu är det möjligt igen, säger Anna Karlsson, chef för Vägledning Campus Mölndal.

Nya lokaler

Tidigare har vägledningens drop-in ägt rum i Kulturhuset Möllan men kommer framöver att finnas i Kontaktcenters lokaler i stadshuset.

Vi vill göra det lättare för våra invånare att komma i kontakt med oss. Det finns en stor fördel med att ha all invånarservice på ett och samma ställe, menar Anna Karlsson.

Du kan fortfarande nå studie- och yrkesvägledningen via både telefon och mejl.

Kontakt

Dela på:

Senast uppdaterad