Följ med på Fritidsgårdsutmaningen

Alla ungdomar mellan 12-19 år är välkomna på äventyr och att upptäcka Mölndal! Följ med fritidsledare till tio olika platser från jubileumskartan. Du bjuds även avslutningsvis på grillat.

Måndagarna den 20:e och 27:e juni kan alla ungdomar anta Fritidsgårdsutmaningen. Vi träffas 15.30 vid Lindome fritidsgård och följer med fritidsledarna runt om i Mölndals stad.

Tillsammans upptäcker vi tio olika platser från jubileumskartan. Vid varje plats finns en klurig fråga eller ett roligt uppdrag att utföra. Vi avslutar rundturen med god grillning i Åbybergsparken. Vid 19.00 avvecklar vi.

Följ med och upptäck Mölndal tillsammans med mig och fritidsledarna. Jag är själv väldigt ny i staden och ser fram emot att få se mölndalsbornas favoritställen via jubileumskartan. Extra roligt när det blandas med lite kluriga frågor och utmaningar, säger Alva Pettersson, samordnare för evenemang och produktion i Mölndals stad.

Fritidsgårdsutmaningen och grillad mat är helt gratis, men föranmälan krävs.

Klä dig efter väder och ta gärna på dig ett par sköna skor. Aktiviteten kommer genomföras oavsett väder, men vid kraftigt regn kan grillning bytas ut till något annat matalternativ.

Evenemanget är en del av Mölndal helt 100 – jubileumsåret 2022!

Välkommen att följa med på äventyr och upptäcka Mölndal!

Dela på:

Senast uppdaterad