Missa inte Näringslivsdagen

Den 30 september är det dags för höstens stora näringslivsdag. Välkommen till en fullspäckad förmiddag.

Om du är, eller vill vara, en del av Mölndals näringsliv är Näringslivsdagen en dag du inte vill missa. Tillsammans med Företagarna Mölndal och Mölndal- Åbro företagsförening bjuder vi in till en fullspäckad förmiddag med inspirerande föreläsare som ger nya idéer och insikter om framtiden. Vi kommer bland annat att prata om det växande näringslivet i Mölndal, säkert företagande, konjunkturen i regionen och om hur du som företagare på ett klokt sätt kan omfamna förändring och digitalisering.

Starkt startfält

Moderator för dagen är ingen mindre än den högt uppskattade föreläsaren, coachen och inspiratören Christer Olsson. Med under dagen finns också en hel rad fantastiska föreläsare, så som Frida Boisen (inspirationsföreläsare), Patrik Andersson, (VD Business Region Göteborg), Björn Marklund (Stadsbyggnadschef, Mölndals stad), Christer Liljenberg (Säkerhetsrådgivare, Sommsec) och Christoffer Rydhede (VD på Yuncture + Startup Eyescanner).

Sponsra näringslivsdagen

Vill du att ditt företag ska synas extra mycket under näringslivsdagen, samtidigt som du är med och stärker Mölndals näringsliv? Då kan du bli sponsor! I sponsorpaketet får du utställarplats under dagen, synlighet i sociala medier, på scenen och på webbsidan samt två styck entrébiljetter.

Tid, plats och anmälan

Näringslivsdagen äger rum på Quality Hotel the Weaver mellan klockan 07.30 och 13.00 den 30 september. Du kan anmäla dig redan nu, fram till och med 30 juni får du Early Bird-pris.

Välkommen till en dag fullproppad med spännande talare, goda nätverksmöjligheter och massvis med inspiration!

Kontakt

Dela på:

Senast uppdaterad