Var med och spring Mölndalsloppet helt 100

Mölndalsloppet helt 100 arrangeras parallellt med Idrottens dag på Åby Arenastad den 4 september. Passa på och var med och spring. Du kan välja mellan tre olika distanser.

I samband med Idrottens dag den 4 september på Åby Arenastad går Mölndalsloppet helt 100 av stapeln. Det kommer att finnas distanser för de allra flesta att delta. Kortloppet är 850 meter, Mellanloppet 5 kilometer och Långloppet 10 kilometer.

Alla barn som sprungit Kortloppet vinner en glass. De tre högst placerade löparna i dam- respektive herrklasserna i Mellan- och Långloppet vinner övernattningar i dubbelrum inklusive frukost på valfritt HKC-hotell i Sverige! Dessutom kommer utlottningspriser bland samtliga deltagare i både Mellan- och Långloppet.

Kortloppet

850 meter runt Åbyområdet med start varje halvtimme från klockan 11.00 till 13.30. Gratis glass till alla barn som genomfört loppet.

Mellanloppet

5 kilometer med start 12.00. Tidtagning för alla och priser till de tre första herrarna och damerna. Utlottningspriser bland samtliga.

Långloppet

10 kilometer med start 11.40. Tidtagning för alla och priser till de tre första herrarna och damerna. Utlottningspriser bland samtliga.

Nummerlappar hämtas i anslutning till starterna vid Åby Arenastad mellan klockan 9.00 och 11.00.

Anmälan och mer information på Mölndalsloppets hemsida.

Varmt välkomna!

Arrangörer är Mölndals Fotboll, Mölndals Handboll, Fässbergs IF och Attention Mölndal. Sponsorer och samarbetspartners: Brixly AB, Mölndals-Posten, GoCo Health Innovation City, Triumf Glass AB, BW Plus Åby Hotel och Mölndals stad.

Tillbaka

Kontakt

Dela på:

Senast uppdaterad